Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi
"Grigore Alexandru Ghica"

Aplicație practică

postat la 2018-05-18 de admin

Asigurarea ordinii publice de către structurile mobile de jandarmi cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive

În data de 18 mai 2018 pe stadionul municipal din Drăgășani s-a desfășurat o aplicație tactică, cu tema ,,Asigurarea ordinii publice de către structurile mobile de jandarmi cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive”.

Activitatea se înscrie pe linia pregătirii de specialitate a viitorilor subofițeri din Jandarmeria Română.

La această activitate au participat elevii seriei octombrie 2017 – iulie 2018, instructori militari din cadrul școlii și un detașament mobil din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,, Frații Buzești” Craiova.

În cadrul activității s-au prezentat elevilor diferite moduri de acțiune pentru îndeplinirea misiunilor de asigurare și restabilire a ordinii publice cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive. De asemenea, elevii au fost puși să acționeze alături de luptătorii din cadrul detașamentului în diferite situații pentru a conștientiza importanța misiunilor pe care le vor desfășura în unitățile operative ale Jandarmeriei Române.

Avem convingerea că această activitate a fost utilă pentru toți participanții şi în numele conducerii şcolii ţinem să mulţumim comenzii Grupării de Jandarmi Mobile Craiova care a făcut posibilă desfășurarea acestei activități cât și luptătorilor din cadrul detașamentului mobil care pe tot parcursul activității au dat dovadă de profesionalism, disponibilitate și deschidere la solicitările instructorilor și elevilor școlii noastre.