Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi
"Grigore Alexandru Ghica"

Şcoala de la Drăgăşani – un spaţiu al comunicării inter-instituţionale

postat la 2018-05-07 de admin

Valenţele (in)formative ale comunicării - ediţia a VII-a -

Începutul lunii mai a adus cea de-a VII-a ediţie a Simpozionului Naţional Valenţele (in)formative ale comunicării. Evenimentul s-a bucurat de participarea a şapte instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Au prezentat lucrări la sesiunea de comunicări ştiinţifice şi la secţiunile concurs ale simpozionului cadre, studenţi şi elevi de la următoarele instituţii: Academia de Poliţie Al. I. Cuza Bucureşti, Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj-Napoca, Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi Petru Rareş Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Avram Iancu Oradea, Centrul de Pregătire şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie Nicolae Golescu Slatina, Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgăşani, Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi Gr. Al. Ghica Drăgăşani.

Manifestarea a permis constituirea unui cadru de dialog în care au fost reunite diverse perspective de abordare şi interpretare a problemelor de ordine publică, de la registrul ştiinţific până la cel artistic, de la prevenţie până la combatere.

Un moment aşteptat cu mare interes a fost cel al prezentării filmelor de scurtmetraj cu tematică preventiv anti-infracţională şi de promovare a comportamentului prosocial, unde scurtmetrajul Noi … suntem bine, realizat de elevii de la Drăgăşani, a obţinut locul I.

Felicitându-i pe toţi participanţii pentru lucrurile frumoase pe care ni le-au împărtăşit cu ocazia acestui eveniment, le adresăm încă de acum invitaţia de a participa şi la ediţiile viitoare ale unei manifestări care a devenit o tradiţie a Şcolii de la Drăgăşani.

Scurtmetrajul Noi … suntem bine - VIDEO