Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi
"Grigore Alexandru Ghica"

Promovarea ofertei educaţionale în judeţul Vâlcea

postat la 2017-03-21 de Col. Truţă Remus, plt. adj. şef Mazilu Alina

Luni, 20 martie 2017, personalul didactic de predare şi didactic auxiliar din Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani: căpitan Stăncescu Liviu, plt.adj.şef Mazilu Alina şi plt.adj.şef Pîrvulescu Dumitru, a desfăşurat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea, activităţi de promovare a ofertei educaţionale pentru anul 2017 a Jandarmeriei Române, la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” şi Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu-Vâlcea.

La această întâlnire au participat profesori şi elevi din clasa a XII-a. S-au pus întrebări privitoare la cariera de jandarm, discuţia culminând cu o dezbatere liberă despre examenul de admitere în instituţia noastră din acest an, unde vor fi scoase la concurs 180 de locuri, dar şi la alte instituţii de învăţământ din Ministerul Afacerilor Interne.

Au fost împărţite pliante şi materiale informative despre instituţia noastră şi cu informaţii utile despre concursul de admitere din acest an.

În concluzie, interesul manifestat de către tinerii participanţi ne asigură că pe viitor selecţia candidaţilor va fi una rodnică şi de bună calitate.