Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi
"Grigore Alexandru Ghica"

Daruri din suflet

postat la 2016-12-30 de Roman Iulian

-Asociaţia Codrii Mamului Fumureni şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au oferit daruri copiilor din comuna Fumureni;

-Un grup de cadre au vizitat Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din comuna Lungeşti pentru a oferii daruri de sărbători oamenilor din acel centru;

În ziua de 21 decembrie, Asociaţia Codrii Mamului Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia - Patriarhia Romana, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Varsanufie, arhiepiscopul Râmnicului, împreună cu un grup de jandarmi din Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Drăgăşani au desfăşurat o acţiune filantropica, cu ocazia Înainteprăznuirii Naşterii Domnului şi a Crăciunului, la Şcoala gimnazială din comuna Fumureni, judeţul Vâlcea. Au fost oferite daruri specifice sărbătorilor de iarnă, iconiţe sfinţite cu Arhanghelii Mihail şi Gavril ocrotitorii Jandarmeriei Române, copiilor preşcolari si şcolari din localităţile Carcadieşti, Dumbrava si Fumureni.

În ziua de 22 decembrie, un grup de cadre din Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Drăgăşani conduşi de preotul militar Drăguţ Marin, au vizitat Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din comuna Lungeşti. Au fost oferite daruri specifice sărbătorilor oamenilor internaţi îm acest centru.

În finalul acţiunii, jandarmii nu i-au uitat pe copii unei familii defavorizate care locuiesc în condiţii improprii, fără curent electric, încălzire şi apă, undeva la marginea municipiului Drăgăşani. Bucuria copiilor a fost nespus de mare că „Moşul” nu i-a uitat.