Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi
"Grigore Alexandru Ghica"

O floare pentru fiecare…

postat la 2015-03-09 de plt.adj.sef Roman Iulian

• În fiecare an de Ziua Femeii, oferă militarilor jandarmi prilejul pentru a-şi exprima preţuirea faţă de cele care prin gingăşie şi putere deopotrivă dau farmec vieţilor noastre

În semn de aleasă preţuire pentru tot ceea ce femeia înseamnă în viaţa unui bărbat: mamă, soră, fiică sau soţie, luni, 9 martie a.c. cadrele şi elevii Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, au oferit câte un buchet de flori doamnelor şi domnişoarelor.

Au primit flori mai întâi doamnele şi domnişoarele care au ales cariera de jandarm, pentru ca apoi să fie oferite un simbol al respectului şi recunoştinţei doamnele şi domnişoarele din instituţiile partenere: Primăria mun. Drăgăşani, Judecătoria Drăgăşani, Colegiul Naţional „Gib Mihăescu”, şcolile gimnaziale „Nicolae Bălcescu” şi „Tudor Vladimirescu”.

Gestul jandarmilor a fost o surpriză plăcută, primită cu bucurie de către doamnele şi domnişoarele din instituţiile vizitate, mulţumind la rândul lor cu un sărut şi multe misiuni de acest gen.

În acest an toate aceste acţiuni care se desfăşură, sunt şi cu prilejul aniversării a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române şi a 20 de ani de la reînfiinţarea Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” şi 15 ani de la revenirea acesteia la Drăgăşani, fiind un bun prilej de promovare a instituţiei noastre.

La mulţi ani tuturor femeilor şi o primăvară luminoasă!